ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه طی نشستی با "ورونیکا اسکوورتسوا"، رئیس آژانس فدرال پزشکی بیولوژیکی روسیه تأکید کرد واکسنهای روسی در برابر جهشهای ویروس کرونا مؤثر هستند.
«ساختار اصلی ویروسها تقریبا یکسان است، بنابراین واکسنی که هسته اصلی ویروس کرونا را هدف بگیرد، در برابر انواع جهشیافته ویروس کرونا هم اثرگذار خواهد بود.»
یک محقق ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ در بدن کمتر از ۱۰ درصد جمعیت جهان آنتیبادیهای کروناویروس وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه تا این لحظه موتاسیون در ویروسهای ایرانی کرونا نیافتهایم، گفت: این گفته به معنی این نیست که تغییر و موتاسیون در ویروسهای ایرانی نداشتهایم.
وسواس، استرس، اضطراب و بیگانه هراسی تنها بخشی از اختلالات روانی است که کرونا با خود به همراه آورد و به نظر میرسد اثرات ناشی از آن به قدری پر رنگ بوده که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در پسا کرونا با سونامی اختلالات روانی مواجه خواهیم بود.
محققان دانشگاه واشنگتن با مطالعه روی ۱۷۷ داوطلب مبتلا به کووید ۱۹ علائم پایدار این بیماری را شناسایی کردند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: بر اساس آخرین نتایج مطالعات انجام شده، بهترین زمان برای اهدای پلاسمای بهبودیافتگان به مبتلایان کرونایی، ۶۰ روز بعد از شروع نخستین علائم این بیماری است.
به نظر میرسد در شرایط سخت ابتلا به کرونا عینکیها ۳ برابر کمتر از افراد عادی به کرونا مبتلا میشوند.
مطالعات انجام شده نشان میدهد که برخی خوراکیها میتوانند کرونا را ضیف کنند.
محققان چینی اعلام کردند که ریزش مو یکی از علائم طولانی مدت کروناست و پس از بهبود از بیماری نیز تا ۶ ماه باقی خواهد ماند.
آخرین تحقیقات انجام شده نشان میدهد که اگر کسی در خانه به کرونا مبتلا شود احتمال ابتلای ما به کرونا یک به ۱۰ است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا امروز، افزون بر ۷۰ جهش در ایران شناسایی شده که البته تا امروز هیچ کدام تغییر معناداری در رفتار ویروس ایجاد نکرده و اطلاق واریانت(گونه) جدید به آنها درست نیست.
وزیر جهاد کشاورزی از آغاز آزمایشات کارآزمایی بالینی مرحله یک و دو واکسن رازی (واکسن رازی کوو پارس) از فردا خبر داد.
نتایج یک بررسی نشان می دهد در صورت ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری کووید-۱۹فقط یک در ۱۰ احتمال ابتلای دیگر اعضا به بیماری وجود دارد.
بهبودیافتگان کروناویروس در لهستان برای ادامه روند درمان به معدن نمک ویلیچکا فرستاده میشوند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: امروز(شنبه) ۲۵۰ هزار دوز واکسن کرونا سینوفارم چینی وارد کشور میشود و در آینده نزدیک نیز واکسنهای دیگر کرونا از کشورهایی مانند هند و همچنین سبد کوواکس وارد کشور خواهد شد.
محققان امریکایی در یک بررسی به تاثیر 4 بیماری زمینهای چاقی، فشار خون بالا، دیابت و نارسایی قلبی بر درمان کووید-۱۹ پرداختند.
دکتری فیزیولوژی پزشکی با اشاره به ناقلین خاموش کرونا گفت: صحبت کردن به ویژه در فضای بسته احتمال انتقال کرونا را افزایش میدهد.
محققان دانشگاه کلورادو واقع در آمریکا دریافتند نرخ ابتلا به سرطان پستان در زنان زیر ۴۰ سال افزایش پیدا کرد؛ این در حالی است که به طور کلی نرخ ابتلا به این بیماری در طول دهه گذشته دارای یک روند نزولی داشته است.
عضو هیات مدیره انجمن گوش، حلق و بینی ایران در مورد امکان انجام تست کرونا برای افرادی که بینی خود را جراحی کردهاند گفت: در صورتی که عمل جراحی به درستی انجام شده باشد و مدت زمانی از آن گذشته باشد، افراد هنگام انجام تست کرونا با مشکل خاصی رو به رو نمیشوند.
بزرگترین کمپین واکسیناسیون تاریخ هم اکنون در سراسر جهان در حال انجام است به طوریکه تاکنون بیش از ۲۰۵.۳ میلیون دوز واکسن کرون، برابر با ۲.۷ دوز برای هر ۱۰۰ نفر در سراسر جهان تزریق شده است.
نظام بهداشتی فرانسه از امروز ۲۵ فوریه در حالی کارزار مایهکوبی کارکنان ۵۰ تا ۶۴ ساله شرکتها با واکسن بریتانیایی آسترازنکا را آغاز میکند که بدبینی به این واکسن در جامعه مشهود است؛ دولت و بهویژه اولیویه وران، شخص وزیر بهداشت در روزهای گذشته در برنامههای رسمی و مصاحبه با رسانهها، تلاش میکنند شهروندان را نسبت به کارایی واکسن آسترازنکا و بیخطری آن اقناع کنند.
رئیس موسسه آلرژی و بیماری های عفونی ایالات متحده روز پنجشنبه در یک گفتوگوی تلویزیونی تاکید کرد؛ «وقتی واکسنی در دسترس است آن را تزریق کنید.»
عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر گفت: در دوران کرونا، زمان شیردهی به نوزادان باید افزایش یابد زیرا سیستم ایمنی کودک با شیر مادر تقویت میشود و در برابر این پاندمی ایمنی پیدا میکند.
سال آینده انواع مختلفی از واکسنهای کرونا که در کشور در حال آزمون و خطا است به بازار میرسد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از شناسایی ۱۱۲ مبتلا به ویروس جهش یافته کرونا در کشور خبر داد و گفت: تاکنون هشت نفر در کشور به دلیل ابتلا به این ویروس فوت کردهاند.
«پیوند عضو تنها راه ادامه حیات با کیفیت بیمارانی است که دچار نارسایی شدید قلب، کلیه، کبد و... هستند و در لیست انتظار پیوند عضو قرار دارند»
محققان فرانسوی ذرات ریز پادتن استخراج شده از حیواناتی مانند شتر و لاما را برای انجام آزمایشی استفاده میکنند که به گفته آنها بیماری کووید-۱۹ را نسبت به روشهای موجود سریعتر و دقیقتر تشخیص میدهد.
رئیس دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت پیشبینی کرد همهگیری ویروس کرونا در اوایل سال آینده پایان پیدا میکند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد عفونت کووید-۱۹ در بارداری با تولد نوزاد مرده یا مرگ نوزاد هیچ ارتباطی ندارد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد معلمان نسبت به دانشآموزان نقش بیشتری در انتشار بیماری کرونا در مدارس دارند.
همزمان با آغاز واکسیناسیون جهانی کرونا گزارشهایی از عوارض جانبی موقت واکسن مانند سردرد و تب منتشر و یا در موارد نادری نیز واکنشهای آلرژیک گزارش شده است؛ اکنون که پرسشهایی درباره عوارض این واکسنها و احتمال مرگ در اثر این نوع واکنش آلرژیک مطرح شده با تمام پیامدهای واکسن کرونا آشنا شوید.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هشدار داد؛ اگر ویروس قبلی کرونا در جمع 10 نفره یک یا 2 نفر را به علت رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی درگیر میکرد، ویروس جهش یافته فعلی به علت قدرت بیماریزایی بالاتر که تا 70 درصد ارزیابی شده است دست کم 7 نفر را درگیر میکند.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان به این سوال که ویروس انگلیسی کرونا طی چند روز موجب مرگ بیمار میشود پاسخ داد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه به دلیل شباهت علایم بالینی، افتراق نوع جهشیافته ویروس کووید ۱۹ از نوع کلاسیک آن بسیار دشوار است و با اعلام این هشدار که خطر کرونا برای سنین زیر ۱۰ و بالای ۷۰ سال بیشتر است، تاکید کرد: کماکان رعایت پروتکلهای بهداشتی در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و حتی واریانتهای جدید آن نقش موثری دارد.
عضو کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ در خصوص تلفیق فاز مطالعاتی دوم و سوم واکسن کوو ایران برکت توضیحاتی را ارائه کرد.
متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی امریکا گفت: مطالعات متعدد طی چند ماه گذشته نشان داده است از هر سه نفر مبتلا به کووید ۱۹، یک نفر دارای علائم و نشانههای طولانیتر از مدت دو هفته معمول است که این علائم نه تنها در افرادی که دارای فرمهای شدید بیماری بوده و یا در بیمارستان بستری شدند، بوده بلکه در کسانی که فرمهای خفیف کووید ۱۹ را نیز داشتهاند، بروز پیدا کرده است.
رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از نصف موارد بستری و مرگ به علت کرونا در کشور مربوط به مردان بوده و این به دلیل ارتباط این بیماری با میزان حضور در محلهای شلوغ و سربسته و تماس بیشتر با سایر افراد در چنین مکانهایی در خارج از خانه به نسبت زنان است.
محققان در جریان دو مطالعه مختلف دریافتند تزریق یک واحد واکسن کووید در افرادی که قبلا به این بیماری مبتلا شده و بهبود یافتهاند، موجب افزایش قابل توجه میزان پادتن این ویروس در بدن آنها میشود.
مسئول انجام مطالعه بالینی واکسن پروتئین نوترکیب رازی با اشاره به اینکه هنوز مجوز آغاز فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی صادر نشده است، گفت: امید میرود با ارائه مجوز، پیش از آغاز سال ۱۴۰۰ فاز اول مطالعات بالینی واکسن بر ۱۳۳ نفر شروع شود.