با راهاندازی سیستم خزانهداری در شهرداری باقرشهر، برای نخستین بار حقوق، دستمزد و فعالیتهای مالی در این شهرداری تجمیع میشود.
به گزارش ایران آنلاین، مدیریت شهری باقرشهر با اعلام این خبر در جلسه هماهنگی راهاندازی سیستم خزانهداری شهرداری گفت: با راهاندازی اداره خزانهداری، سیستم اداری و مالی شهرداری باقرشهر بهروزرسانی و شفافسازی می شود.
قضاتلو افزود: پس از ابلاغ ماده ۴۱ آئیننامه مالی شهرداریها به شهرداریهای کشور، شهرداری باقرشهر با استفاده از تجربیات کارشناسان، این دستورالعمل را در قالب روشهای تدوین تعرفه عوارض محلی، پیادهسازی ساختار، تدوین بودجه ۱۴۰۱ به روش خزانهداری، آماده اجرا کرد.
وی ادامه داد: این طرح دارای شاخصها و مزایایی بسیاری از جمله تجمیع تمام حسابها و منابع مالی شهرداری به منظور تصمیمگیری متمرکز براساس بودجه مصوب هر سال، تجمیع حقوق و مزایای کارکنان رسمی، شرکتی، خدماتی و پرداخت همزمان آنها، نظارت دقیق و شفاف بر عملکرد مالی و جلوگیری از هزینههای مازاد، نظارت و رصد میزان درآمدهای پیشبینی شده هر واحد اجرایی، تخصیص اعتبار به هر حوزه، متناسب با میزان تحقق درآمدها و برنامهریزی صحیح در خصوص اجرای پروژههای عمرانی و جلوگیری از موازی کاری است.
به گفته مدیریت شهری باقرشهر، واگذاری اجرای پروژههای عمرانی به حوزههای مختلف بر اساس توانمندی و شرح وظایف آنها، شفافیت و انضباط مالی در تمام حوزهها، ایجاد رقابت مثبت، اثربخش و تحرک بخشیدن به واحدهای منفعل و ضعیف شهرداری از دیگر مزایای اجرای این طرح است.
شهردار باقرشهر با بیان اینکه با اجرای این طرح تجمیع حقوق و شناسایی کامل اموال شهرداری در قالب تمرکز اموال، انبارگردانی به صورت متمرکز و ثبت داراییهای شهرداری به صورت تجمیع و ساختار نیروی انسانی در شهرداری اصلاح میشود، تاکید کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر اینکه نظارت دقیقی بر همه داراییهای شهرداری انجام میشود، تجمیع منابع و وجوه شهرداری و هزینهکرد آنها نیز بر اساس بودجه تعیین شده در هر ردیف و سه فصل هزینهای، انجام میشود.
سهیل سلطانی، مدیر امور مالی شهرداری باقرشهر نیز در ادامه جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، گفت: با توجه به زمینهسازی و تعویض سیستمهای حسابداری بودجه، اعتبارات و درآمد و راهاندازی سیستم خزانهداری دریافت، در سال ۱۴۰۰ و استفاده و بهره برداری بهتر و آسان تر از سیستم خزانه داری پرداخت، نسبت به استفاده از نرم افزار جامع مالی اعتباری و خزانهداری برای نبل به اهداف شهرداری و جلوگیری از هزینههای مازاد، نظارت و رصد میزان درآمدهای پیشبینی شده هر واحد اجرایی، تخصیص اعتبار به هر حوزه متناسب با میزان تحقق درآمدها و برنامهریزی صحیح در خصوص اجرای پروژههای عمرانی و جلوگیری از موازی کاری اقدام شده است. گفتنی است، در این جلسه واحد هوشمند سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع، سهیل سلطانی مدیر امور مالی، علایی فر مدیر درآمد، بیگی مسئول خزانه داری و نمایندگانی از شرکت محاسبان حضور داشتند و توضیحات لازم را ارائه کردند.