مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران در حاشیه آیین به آباندازی کشتی پشتیبانی پارس صدف که با حضور استاندار هرمزگان برگزار شد، تکمیل زنجیره تولید را راهبرد اصلی صنعت کشتیسازی برشمرد.
مهین حیدری/ خبرنگار
به گزارش ایران آنلاین، سلمان ضربی گفت: عملیات طراحی و ساخت این کشتی در داخل کشور انجام شده و تستها و گواهینامههای دریایی را به طور کامل اخذ کرده است.
وی در تشریح قابلیت های کشتی پشتیبانی پارس صدف تصریح کرد: تونل های انجماد این پروژه میتواند بالغ بر یکهزار تن ماهی در دمای منفی 30درجه نگهداری کند و فضای زیست مناسبی نیز برای 24نفر طراحی شده است.
مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، گفت: با توجه به وقوع حوادت در بخش صید و صیادی، بخش بیمارستانی بهعنوان یکی از نیازهای جدی این بخش در پارس صدف طراحی شده که امکان خدماتدهی به صیادان در دریا فراهم شود.
ضربی، از برنامههای آتی ایزوایکو در زمینه ساخت شناورهای پشتیبانی ماهیگیری هم خبر داد و افزود: طول این کشتی در طراحی های بعدی 10متر اضافه خواهد شد و سه سفارش جدید توسط بخش خصوصی داخلی برای ساخت این نوع شناور پشتیبانی ماهیگیری دریافت و در حال مذاکره برای دریافت یک سفارش خارجی نیز هستیم.
مدیرعامل ایزوایکو با اشاره به تعامل بین بخش خصوصی و دولتی و ظرفیتهای موجود در این محدوده صنعتی، اظهار امیدواری کردکه تداوم این همکاریها بتواند در زمینه افزایش ضریب اشتغال استان و تحرک چرخ تولید و صنعت دریایی استان مؤثر باشد.
وی در باره چشمانداز برنامههای پیشرو نیز یادآور شد: برای چند پروژه بزرگ کشتی سازی با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش در حال مذاکره هستیم که با امضاء این قراردادها، پیشبینی میکنیم صنعتهای دریای استان را متحول شود.
ضربی در پایان با بیان اینکه در زمینه تأمین مالی، تکمیل زنجیره تولید و داخلیسازی، ضعفهایی وجود دارد، گفت: قطعاً با برنامهریزیهای صورت گرفته این موانع و ضعف ها برداشته خواهد شد.