شهردار نیویورک در یک کنفرانس خبری از ناامنی در متروی نیویورک سخن گفت.
به گزارش ایران آنلاین به نقل از ای بی سی ، شهردار نیویورک می گوید حتی او هم در سیستم مترو احساس امنیت نمی کند.
بنا بر گزارش های پلیس نیویورک یک قتل پرمخاطب در شلوغ ترین ایستگاه مترو شهر نیویورک، نگرانی تازه ای را به درک اینکه آیا سیستم مترو ایمن است القا کرده است.
پس از اینکه زنی در آخر هفته در مقابل قطار متروی نیویورک در میدان تایمز کشته شد، شهردار "اریک آدامز "روز سه شنبه به خبرنگاران اذعان کرد که حتی او در سوار شدن بر ریل احساس امنیت کامل نمی کند.
این دموکرات گفت زمانی که در اول ژانویه سوار قطار شد، خود با 911 تماس گرفت تا درگیری در نزدیکی ایستگاه مترو را گزارش کند که مسافری که فریاد می زد و مسافر دیگری که در قطار خوابیده بودند با هم درگیر شده و دعوا میانشان بالا گرفته بود.
شهردار نیویورک افزود:«روز اول، سوار مترو شدم، احساس ناامنی کردم. بی خانمان ها همه جا دیده می شدند. مردم در قطارها فریاد می زدند. احساس بی نظمی وجود داشت. بنابراین همانطور که با مشکل جرم و جنایت برخورد می کنیم، باید با این حقیقت که مردم احساس ناامنی می کنند نیز کنار بیاییم.وقتی شما با چنین حادثهای مواجه میشوید، این تصور همان چیزی است که ما با آن میجنگیم.هیچکس در متروی نیویورک در امنیت نیست ما تلاش می کنیم تا با این مشکل مقابله کنیم. »
وی اظهار کرد: ما میخواهیم جرم و جنایت را کاهش دهیم و مطمئن شویم که نیویورکیها در سیستم متروی ما احساس امنیت میکنند و آنها اکنون چنین احساسی ندارند. آدامز روز سهشنبه به خبرنگاران گفت: وقتی هر روز سوار قطار میشوم یا در حال حرکت در سراسر سیستم حملونقلمان هستم، احساس امنیت نمی کنم.
انتهای پیام/