اخبار آنلاین روزنامه ایران (ایران آنلاین) وابسته به موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران

  • دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

افزایش باکتری احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد

افزایش باکتری احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد
آرزوکیهان

خبر خوب این است که به لطف غربالگری و درمان های بهتری از جمله توسعه ایمونوتراپی (بسیج سیستم ایمنی بدن برای از بین بردن سرطان)‌نتیجه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه به میزان قابل توجهی بهبود یافته است.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ساینس، اکنون روشن شده که میزان افزایش باکتری های بدن می تواند درصد ابتلا به بیماری سرطان را کاهش دهد.
آخرین مطالعات محققان حاکی است که میزان باکتری های موجود در سینه با تغییر رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند تا 10 برابر افزایش یافته و به مقابله با ابتلای سرطان سینه کمک کند.

موسسه خیریه سرطان سینه در بریتانیا تخمین زده است به دلیل شیوع بیماری کرونا تقریبا 1.5 میلیون زن کمتر از گذشته غربالگری سینه را انجام می دهند و 12000 زن بریتانیایی ممکن است با بیماری سرطان سینه تشخیص داده نشده به زندگی خود ادامه دهند.

اکنون توصیه محققان برای کاهش ابتلا به سرطان سینه به شرح ذیل توصیه شده است:

رژیم غذایی مدیترانه ای
رژیم غذایی مدیترانه ای نه تنها خوشمزه است بلکه اثرات گسترده و مفیدی از جمله کاهش ابتلا به هر نوع سرطان را نیزداراست.
سالها پیش در یک مطالعه بزرگ بیش از 7400 زن اسپانیایی میانسال به طور  تصادفی به خوردن "آجیل ،‌ماهی چرب،‌روغن زیتون و سبزیجات بیشتر "‌ترغیب شدند.
این زنان با کمترین میزان ابتلا به  سرطان سینه روبرو بودند  و افراد نادری که به بیماری مبتلا شدند نیز کمتر در خطر عود کردن مجدد بیماری قرار گرفتند. در این رژیم روغن زیتون یکی از مواد بکر و اصلی غذا بوده که حاوی "پلی فنول"‌است که به عنوان ماده ای ضد التهابی در بدن وارد عمل می شود. این رژیم میکروبیوم روده ها بهبود یافته و میزان باکتری و میکروبیوم پستان را نیز بهبود می بخشد.
بغل کردن
اکثر ما دوست داریم تا احساساتمان را نشان دهیم و این کار را با بغل کردن فرزند،‌همسر، اعضای خانواده نشان میدهیم.اکنون روشن شده که بغل کردن می تواند پروتئین کلیدی سلامت بدن را تامین کند.هنگام لمس و ابراز محبت سیگنال هایی به مغز ارسال می شود که منجر به تولید اکسی توسین می شود ماده ای به نام "هورمون عشق "‌ . این هورمون احساس خوشایندی را در بدن بوجود می آورد که میزان استرس را کاهش داده و فشار خون را پایین می آورد و ضربان قلب را کاهش می دهد و با این هورمون میزان ابتلا به سرطان سینه نیز کاهش می یابد.
میزان چربی
هرچه قدر میزان چربی بیشتری حمل کنید سطح استروژن و انوسلین شما و هورمون های سرطانی سینه افزایش می یابد.
برای کاهش چربی باید غذای خود را محدود کنیم این بدان معناست که میان وعده های شبانه را کنار گذاشته و روزه داری را در طول شب داشته باشیم.
در مطالعه ای 7 ساله که روی زنان مبتلا به سرطان سینه در ایالات متحده آمریکا انجام شده رژیم غذایی کم چرب برای کاهش ابتلا به سرطان بسیار مفید است. در این مطالعه روشن شد زنانی که به مدت طولانی نیز رژیم های سخت غذایی گرفته یا بیش از 13 ساعت در روز گرسنه بودند ابتلا به سرطان سینه در آنها افزایش یافته است پس نباید خود را گرسنه نگه داریم اما نوع غذایی که در روز مصرف می کنیم باید با دقت انتخاب شود.

مشروبات الکلی
باید حداقل 3 روز در هفته میزان الکل مصرفی را کاهش دهید و تا جائیکه می توانید مصرف مشروبات الکلی را کنار بگذارید.
مطالعات نشان داده زنانی که از مشروبات الکلی استفاده می کنند بیشتر در خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند بنا براین الکل یکی از مواد مضر و افزایش دهنده میزان ابتلا به سرطان شناخته شده است.

معاینه ماهیانه رمز پیشگیری از سرطان پستان

پویش سراسری سرطان پستان تا ۸ آبان ادامه دارد

 

 

 

کپی