اخبار آنلاین روزنامه ایران (ایران آنلاین) وابسته به موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران

  • دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

رژیم غذایی گیاهی برای کاهش شدت بیماری کووید ۱۹

رژیم غذایی گیاهی برای کاهش شدت بیماری کووید ۱۹

طرفداران رژیم‌های غذایی گیاهی در حالی معتقدند این رژیم خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و به محیط زیست کمک می‌کند که اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی پایه گیاهی شدت وخامت بیماری کووید-۱۹ را نیز کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه «کانکتیکات» در آمریکا انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی پایه گیاهی با کاهش ۷۳ درصدی احتمال عفونت متوسط تا شدید کووید-۱۹ ارتباط دارد.

همچنین رعایت یک رژیم غذایی که در آن مصرف ماهی زیاد و مصرف گوشت قرمز محدود می شود یا اصلا وجود ندارد با کاهش ۵۹ درصدی احتمال عفونت متوسط تا شدید کووید-۱۹ همراه است.

بر اساس نتایج این مطالعه  در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی گیاهی داشتند، افرادی که رژیم کم کربوهیدرات و پروتئین داشتند احتمال ابتلا به عفونت متوسط تا شدید کووید-۱۹ در آنها تقریباً چهار برابر بیشتر بود.

دکتر سارا سیدلمان از دانشگاه کانکتیکات که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: نتایج مطالعه ما نشان می دهد که رعایت یک رژیم غذایی سالم و غنی از مواد مغذی را می توان برای پیشگیری از ابتلا به عفونت شدید کووید-۱۹ مد نظر قرار دارد.

رژیم های غذایی گیاهی حاوی سبزیجات، حبوبات و خشکبار زیاد و مرغ و گوشت قرمز و فرآوری شده کم است.

محققان خاطرنشان کردند که رژیم های غذایی پایه گیاهی غنی از مواد مغذی به ویژه مواد شیمیایی گیاهی -- پلی فنول ها، کاروتنوئیدها -- ویتامین ها و مواد معدنی هستند که برای یک سیستم ایمنی سالم مهم به شمار می روند. ماهی منبع مهمی از ویتامین دی و اسیدهای چرب امگا ۳ است که هر دو خاصیت ضد التهابی دارند.

نتایج این مطالعه در مجله BMJ Nutrition Prevention & Health منتشر شده است./ ایرنا 

مهم‌ترین باورهای غلط درباره گیاه‌خواری

اگر غذای تلخ دوست ندارید، کرونایی نمی‌شوید

گیاه‌خواری نشانگرهای سلامتی را افزایش می‌دهد

کدام مواد غذایی عملکرد واکسن کرونا را بالا می‌برد؟

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

کپی