اخبار آنلاین روزنامه ایران (ایران آنلاین) وابسته به موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران

  • یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

سخنگوی وزارت بهداشت:

کرونا جان ۸۱ نفر دیگر را در کشور گرفت

کرونا جان ۸۱ نفر دیگر را در کشور گرفت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۸۰۳ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۸۱ نفر دیگر از بیماران مبتلا به این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۲ هزار و ۲۲۳ نفر رسید.

سیما سادات لاری روز جمعه با تشریح آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور اظهارداشت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی از روز گذشته تا امروز (ششم فروردین ۱۴۰۰)، هفت هزار و ۹۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که ۹۶۵ نفر از آنها بستری شدند و براین اساس،  مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۸۰۳ نفر رسید.

وی ادامه داد: در۲۴ ساعت گذشته ۸۱ بیمار کووید۱۹ متاسفانه جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری هم به ۶۲ هزار و ۲۲۳ نفر رسید.

به گزارش ایرنا ، سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد:  تاکنون یک میلیون و ۵۷۷ هزار و  ۴۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۹۰۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: ۱۲ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۹۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ هم تاکنون در کشور انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷ شهرستان قرمز و ۴۲ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از»  و «به»  شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.

هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در رستوران‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید طبخ مواد غذایی به‌ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

به گزارش ایسنا، لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بین‌المللی رستوران‌ها خطرناک‌ترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی به‌ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

 وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.

لاری همچنین گفت: مردم می‌توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری‌های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.

 

کپی