مطالعات انجام شده نشان میدهد که برخی خوراکیها میتوانند کرونا را ضیف کنند.
به گزارش ایران آنلاین به نقل از هلث، در حالیکه روند گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان ادامه مییابد و میلیونها نفر در انتظار واکسن و ایمن سازی بدن خود هستند محققان غذاهایی را توصیه میکنند که خوردنشان میتواند قدرت کرونا را ضعیفتر کند.
گرچه نخستین توصیهها به زدن ماسک، حفظ فاصله اجتماعی است اما ۳ خوراکی مهم را باید به این توصیهها اضافه کرد ۱- خوردن شکلات تلخ ۲ – چای سبز ۳- انگور زیرا به تازگی روشن شده که این ۳ خوراکی دارای خواص بالقوه محافظتی در برابر ویروس کرونا هستند.
«دی یوزی» استاد زیست شناسی و میکروبی از کارولینای شمالی در این باره گفت: ما متوجه شدیم که ترکیبات شیمیایی موجود در برخی غذاها و نوشیدنیها ممکن است از عملکرد آنزیم خاصی که در ویروس کرونا وجود دارد جلوگیری کند. در این میان شکلات تلخ، چای سبز، انگور همه حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که میتواند عملکرد «پروتئاز» موجود در SARS-CoV-2 را ضعیف کرده و جلوی فعالیتش را بگیرد. اگر آنزیم «پروتئاز» مهار شود ویروس نمیتواند تکثیر یابد به عبارتی ترکیبات شیمیایی درون این خوراکیها بازدارنده «پروتئاز» هستند.
وی افزود: یکی از اهداف ما یافتن مواد مغذی است که در مواد غذایی و یا گیاهان دارویی وجود دارد که بتواند مانع چسبیدن ویروس به سلولهای انسانی و یا انتشار وتکثیر ویروس در سلول شود. این خوراکیها خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند. بنابراین با خوردن این خوراکیها میتوانید بدن خود را مقابل کرونا مقاومتر کرده و بهتر با بیماری مبارزه کنید.