وزارت دفاع ترکیه در بیانیهای از کشته شدن پنج نفر از عناصر حزب کارگران کردستان (پ. ک.ک) و یگانهای مدافع خلق (ی. پ.گ) در شمال سوریه خبر داد.
به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز با صدور بیانیهای اعلام کرد که این پنج تروریست در حالی از پای درآمدند که قصد نفوذ به منطقه عملیاتی موسوم به "چشمه صلح" و "سپر فرات" در شمال سوریه را داشتند.
ترکیه در ۲۵ مهر۹۸ برای آنچه عقب راندن شبه نظامیان کرد سوریه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» از مناطق مرزی الرقه والحسکه سوریه خوانده شد، عملیات نظامی موسوم به «چشمه صلح» را در شمال سوریه آغاز کرد که این عملیات یک هفتهای، پس از توافق آتش بس میان آنکارا و واشنگتن متوقف شد و ترکیه به شبه نظامیان کُرد سوریه ۵ روز مهلت داد تا عمق ۳۲ کیلومتری از مرز ترکیه عقب نشینی کنند.
آنکارا ی. پ.گ را بازوی پ. ک.ک می داند و «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) را که توسط آمریکا پشتیبانی می شود، تهدیدی علیه خود تلقی می کند.
ترکیه و پ. ک.ک از دهه ۸۰ قرن گذشته با هم می جنگند و براساس برخی گزارشها، درگیری های دو طرف تاکنون بیش از ۴۰ هزار کشته داشته است./ ایرنا