وزیر امورخارجه کشورمان دیدارهای خود با مقامات ارمنستان را سازنده توصیف و تصریح کرد که چالشها و فرصتهای مشترک منطقهای در این دیدارها مورد بحث و رایزنی قرار گرفته است.
محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که در سفر منطقهای خود پس از آذربایجان و روسیه، امروز (چهارشنبه) به ارمنستان رفته است در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: رایزنیهای سازنده با نخستوزیر و وزیر امور خارجه ارمنستان داشتم. چالشها و فرصتهای مشترک منطقهای پس از منازعه اخیر را مورد بررسی قرار دادیم.
ظریف ادامه داد: حصول توافق در خصوص تقویت بیش از پیش روابط دوجانبه و همکاری منطقهای - از جمله پروژههای ارتباطی: تبدیل رقابتهای دیرینه به همافزاییهای آینده.
وزیر امور خارجه با نخستوزیر ارمنستان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ادارهکل اطلاعرسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، «محمدجواد ظریف» در ادامه رایزنیهای خود با مقامات ارمنی در ایروان، ظهر چهارشنبه با «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان دیدار و گفتوگو کرده بود.
وزیر امور خارجه پیش از دیدار با نخستوزیر ارمنستان، با وزیر امور خارجه این کشور دو دور دیدار و تبادل نظر کرده بود.
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ایران طی روزهای اخیر در تور منطقهای خود، به باکو و مسکو سفر کرده و پس از رایزنیهای خود در ایروان، امروز ارمنستان را به سمت تفلیس ترک خواهد کرد.
ظریف در ادامه برای دیدار با مقامات ترکیه و انجام رایزنیهای دوجانبه به آنکارا سفر خواهد کرد.
وزیر امور خارجه از رایزنیهای سازنده با مقامات ارمنستان خبر داد و بر حصول توافق برای تقویت روابط دوجانبه و همکاریهای منطقه ای تاکید کرد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اداره کل اطلاعرسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، محمد جواد ظریف پس از دیدار با نخست وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری ارمنستان در حساب کاربری خود در توییتر از رایزنیهای سازنده با نخستوزیر و وزیر امور خارجه ارمنستان خبر داد و گفت: چالشها و فرصتهای مشترک منطقهای پس از منازعه اخیر را مورد بررسی قرار دادیم.
وی در این توییت اظهار کرد: حصول توافق در خصوص تقویت بیش از پیش روابط دوجانبه و همکاری منطقهای، از جمله طرحهای ارتباطی تبدیل رقابتهای دیرینه به همافزاییهای آینده.
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ایران طی روزهای اخیر در تور منطقهای خود، به باکو و مسکو سفر کرده و پس از رایزنیهای خود در ایروان، امروز ارمنستان را به سمت تفلیس پایتخت گرجستان ترک خواهد کرد. وی در ادامه برای دیدار با مقامات ترکیه و انجام رایزنیهای دوجانبه به آنکارا سفر خواهد کرد./ایرنا