فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف 398 کیلو گرم تریاک دپو شده در یک منزل و دستگیری یک قاچاقچی در عملیات پلیس شهرستان "رودبار جنوب" خبر داد.
سردا ر "عبدالرضا ناظری" اظهار داشت: در راستای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ، پلیس شهرستان "رودبار جنوب" با اشراف اطلاعاتی از دپوی یک محموله سنگین مواد مخدر در یکی از روستاهای شهرستان مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پس از شناسایی محل دپوی مواد مخدر در یک منزل، با تشکیل چند تیم عملیاتی و ضمن هماهنگی قضائی، محل مورد نظر را محاصره و در بازرسی از محل 398 کیلوگرم تریاک در سرویس بهداشتی آن کشف و یک قاچاقچی را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان کرمان در پایان با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضائی خاطر نشان کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرگز اجازه نخواهیم داد افراد سودجو وقاچاقچیان مواد مخدر برای رسیدن به اهداف شوم خود امنیت مردم را خدشه دار کنند و بدانند پلیس قاطعانه با آنان برخورد خواهد کرد.#پلیس