بهگزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نکته نگران کننده این است که مردم فکر میکنند محدودیتهای کرونایی بسرعت میتواند آمار مرگ و میر و میزان ابتلا را تغییر دهد، گفت: متأسفانه شرایط این گونه نیست و از شنبه تا به امروز تغییر خیلی شگرفی را در میزان بستری بیمارستانها و مرگ و میرها در تهران نداشتیم، به گونهای که متأسفانه دیروز ۹۲ بیمار فوتی PCR مثبت در استان تهران داشتیم.
زالی همچنین با بیان اینکه دیروز بیش از ۱۵۱ نفر از مبتلایان PCR مثبت به فرودگاه مراجعه کردند و میخواستند از حملونقل هوایی برای سفر به استانهای دیگر استفاده کنند، گفت: این مسأله واقعاً جای تأسف دارد و بسیار موضوع نگران کنندهای است.
رئیس ستاد کرونای استان تهران با بیان اینکه بیماری کووید۱۹ از دوره نهفتگی نسبتاً طولانی برخوردار است، عنوان کرد: آثار هرگونه مداخله ایجابی یا سلبی در مقابله با این بیماری تا کمتر از ۲ هفته محقق نمیشود. بنابراین الان نمیتوان دقیق و علمی در رابطه با میزان اثرگذاری محدودیتها نظر داد.
وی در عین حال با بیان اینکه طبیعتاً این محدودیتها بهدلیل کاهش تردد درون شهری و برون شهری و تعطیلی برخی مشاغل تأثیرگذار خواهد بود، گفت: بهطور متوسط در متروی تهران بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز کاهش جمعیت داشتهایم و همچنین بین ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار نفر کمتر از حملونقل عمومی اتوبوسرانی استفاده کردهاند.
نادر توکلی معاون درمان ستاد کرونا در استان تهران نیز اظهار کرد: خوشبختانه روند بستری بیماران کرونایی در بیمارستانها طی چند روز اخیر افزایشی نداشته، ولی تا زمانی که این روند آماری به سطح معنیداری نرسد نمیتوانیم در مورد آن قضاوت و نتیجهگیری قطعی داشته باشیم. به گفته وی، با بررسی آمار کل مراجعین سرپایی به بخشهای درمانی یعنی مراجعین سرپایی به درمانگاهها، کلینیکها و اورژانسها و همچنین آمار بیماران بستری در بیمارستانها و در ادامه محاسبه مجموع این آمار با میزان مرگ و میرها، درصد مرگ و میر بیماران کرونایی در تهران نزدیک به دو درصد تعیین شده است.