محققان آمریکایی با بررسی سوابق الکترونیکی ۱۳۵۷۹۴ کودک بیمار اعلام کردند که کرونا تنها ۴ درصد کودکان را مبتلا کرده و فقط ۰.۱۵ درصد از جوانان بر اثر کرونا میمیرند.
به گزارش ایران آنلاین به نقل از هلث، متخصصان هنوز در تلاشند تا دریابند که چرا بزرگسالان و کودکان در پاسخ ایمنی نسبت به ویروس کرونا متفاوت هستند. اما تنها اعتقاد بر این است که این موضوع ارتباط مستقیم با سیستم ایمنی بدن کودکان دارد.
در این بررسیها روشن شد که سابقه بیماری کودکان نیز در میزان ابتلایشان به بیماری تاثیرگذار بوده است به طور مثال افرادی که سابقه مشکلات قلبی داشتهاند تنها ۱۸ درصد بیشتر به کرونا مبتلا شده و کودکانی با سابقه سلامت روان ۲۰ درصد خطر ابتلا به بیماریشان وجود داشته است.
در این میان کودکان سیاهپوست، آسیاییها، اسپانیایی به طور قابل توجهی نتیجه آزمایش کرونایشان مثبت بوده است.
دکتر «هانیه رزاقی» نویسنده این تحقیق اعلام کرد: مطالعات نشان داده که کودکان با وجود زندگی با والدین آلوده و داشتن علائم خفیف و ایجاد آنتی بادی در خطر کمتری مقابل کرونا قرار دارند. در یک خانواده ۵ نفره استرالیایی دو پدر و مادر به ویروس کرونا مبتلا بودهاند و بیماری را به ۳ فرزند خود منتقل کردند اما وضعیت هیچیک از کودکان وخیم توصیف نشد.
وی افزود: در حالی که بزرگسالان علائم کلاسیک سرفه، تب و سردرد را نشان میدهند کودکان فقط علائم بسیار خفیف دارند و حتی با خوابیدن کنار مادر بیمارخود بدون علامت بوده اند. جالب است بدانید محققان بیمارستان کودکان ملبورن استرالیا اعلام کردند که کودکان قادرند پس از ورود ویروس به بدنشان واکنش شدیدی برابر ویروس ایجاد کنند که از تکثیر آن جلوگیری کرده و قدرت ویروس را محدود کند.
آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید