به گزارش ایسنا، حجتالاسلام حسن روحانی روز یکشنبه در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت اظهار کرد: اینک فرصتی برای دولت آینده امریکا پیش آمده است که اشتباهات گذشته را جبران کند و با احترام به قواعد جهانی، به مسیر پایبندی به تعهدات بینالمللی بازگردد. رئیس جمهوری افزود: جمهوری اسلامی ایران، همواره به تعهدات خود در صورت رعایت مسئولانه از سوی همه اطراف تعهد، پایبند بوده و تعامل سازنده با جهان را راهبرد خود میداند.
روحانی با تأکید بر پیروزی مقاومت ملت ایران در جنگ اقتصادی تحمیل شده توسط دولت امریکا، اظهار داشت: مردم ایران با مقاومت قهرمانانه خود در برابر جنگ تحمیلی اقتصادی، اثبات کردند که سیاست فشار حداکثری امریکا محکوم به شکست است.
رئیس جمهوری تصریح کرد: اینک زمان آن است که در سایه همکاری و همافزایی ایران و همسایگان، شاهد ارتقای امنیت و توسعه در منطقه باشیم و مسیر ثبات و رشد اقتصادی کشور، با قوت و سرعت هرچه بیشتر، پیموده شود.
واکنش های توئیتری مسئولان کشور به پیروزی بایدن
علاوه بر رئیس جمهوری، سایر اعضای دولت نیز به پیروزی جوبایدن در انتخابات و شکست دونالد ترامپ واکنش نشان دادند؛ واکنشهایی که اغلب در توئیتر مطرح شد؛ از جمله اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری که در حساب توئیتری خود نوشت: «سرانجام با اعلام نتیجه انتخابات امریکا، دوران ترامپ و تیم ماجراجو و جنگطلب او به پایان رسید. نقض معاهدههای بینالمللی از محیط زیست تا تحریمهای اقتصادی و ضد انسانی علیه ملت ایران و حمایت از تروریسم و نژادپرستی، شاکله سیاستهای ترامپ بود. ملت ایران که با مقاومت در مقابل سیاست فشار حداکثری ترامپ ایستاد، رنجهای ناشی از اخلال گسترده در معیشت خود، عدم دسترسی بیماران به دارو و ترور سردار سلیمانی عزیز را فراموش نخواهد کرد. امیدوارم شاهد تغییر سیاستهای مخرب امریکا و بازگشت به قانون و تعهدات بینالمللی و احترام به ملتها باشیم.» حسامالدین آشنا مشاور رئیس جمهوری هم در حساب کاربری خود در توئیتر تأکید کرد: «با همت ملی و غیرت اسلامی در برابر امریکای ترامپ ایستادیم و سر خم نکردیم. اگر بایدن بیاید به او هم میگوییم که آزموده را آزمودن خطاست.»
---
اقدام و عمل مهم است
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در پی اعلام نتایج انتخابات امریکا در پیامی توئیتری نوشت: «مردم امریکا نظر خود را اعلام کردند و اکنون دنیا نظارهگر است که آیا رهبران جدید، روش مخرب، ضدقانون و قلدرمآبانه رژیم در حال رفتن را کنار خواهند گذاشت و چندجانبه گرایی، همکاری و احترام به قانون را برخواهند گزید و یا خیر. این اقدام و عمل است که بیش از همه چیز مهم است. سابقه ایران: عزتمداری، منافع ملی و دیپلماسی مسئولانه.»