این سینماگر خوش اخلاق و دوست داشتنی که بهدلیل عمل قلب به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بهدلیل ابتلا به کرونا امروز در بیمارستان دی از دنیا رفت.
او متولد ۱۳۳۴ در رشت بود و تحصیلاتش را در دانشکده هنرهای دراماتیک سابق (دانشکده سینما و تئاتر) دانشگاه هنر ناتمام گذاشت و در دوران دانشجویی چند فیلم کوتاه مستند و داستانی برای تلویزیون ایران کارگردانی کرد؛ اما شاید اوج استعدادش را بتوان در فیلمنامهنویسی یافت. «ماهی»، «شیرک»، «بازی بزرگان»، «گربه آوازه خوان»، «گلنار»، «فراری» و «خانه در انتظار» از جمله آثاری است که پرتوی فیلمنامه آنها را نوشته و «دیشب باباتو دیدم آیدا»، «ایستگاه متروک»، «من ترانه ۱۵ سال دارم» و «محمد رسولالله(ص)» از جمله فیلمهایی است که او در نگارش آنها مشارکت داشت.
«ماهی» «گلنار»، «بازی بزرگان»، «کافه ترانزیت» و «کامیون» هم جزو آثاری هستند که پرتوی کارگردانی کرد و تازهترین ساخته او فیلم «کامیون» هنوز به نمایش عمومی درنیامده است.
طبق اعلام خانواده، پیکر مرحوم کامبوزیا پرتوی فردا به خاک سپرده خواهد شد و با توجه به شرایط موجود و دوران پیک کرونا، تدفین پیکر این فیلمنامهنویس و کارگردان سینما با حضور خانوادهاش در بهشت زهرا(س) و بدون برگزاری مراسمی انجام میشود. بر اساس هماهنگیهای به عمل آمده با خانه سینما پیکر این کارگردان سینما فردا پنجم آذر ماه در قطعه هنرمندان به خاک سپرده خواهد شد.