دانشگاه تمام شده و قبل از ارسال رزومهتان به شرکتهای مختلف، باید مطمئن شوید که رزومهتان آنقدر قوی هست که بتواند پاسخی برای شما بیاورد.
بازارکار مشاغل فناوری اطلاعات، خوب است؛ اما این واقعیت را تغییر نمیدهد که شما هنوز هم باید دلیل بسیار محکمی داشته باشید؛ دلیلی درمورد اینکه چرا یک کارفرما باید شما را بهجای صدها یا هزاران متقاضی دیگری مثل شما، استخدام (https://karboom.io/jobs) کند. یکی از اولین راههای تحقق این امر، رزومه کاری شماست. رزومه شما باید علاقه کارفرما را برانگیزد.
ساخت رزومه کاری حرفه ای در وبسایت کاربوم
در این مقاله، ۶ نکته را برای کمک به شما در ساخت رزومه و نمونه کارهای اولیه در شغل برنامهنویسی ارائه دادهایم تا بهکمک آن هنگام بعد از ارسال رزومه برای آگهیهای استخدام برنامه نویس بهخوبی از دیگران متمایز باشید.
۱. تحقیق کنید
قبل از هر چیز، شما باید تحقیقات خود را انجام دهید. این بدان معنی است که بررسی میکنید مهارتهای مورد نیاز در منطقه و بهویژه در شرکت مورد نظر چیست و بر کدام مهارت تأکیدشده است.
هنگامی که شما مدرک خود را میگیرید و دوره کارآموزی را می گذرانید، در معرض موارد مختلفی قرار میگیرید. من فکر میکنم واقعا مهم است که رزومه خود را دقیقا به چیزی نسبتا خاص اختصاص دهیم.
۲. بدانید که چه کسی هستید
بهتر است مثلا به عنوان یک توسعهدهنده قدرتمند جاوا اسکریپت یا یک برنامهنویس قدرتمند جلوه کنید؛ سپس کسی باشید که دانش برنامهنویسی عمومی خوبی هم دارد. اگر رزومه شما بر تخصص در مهارت خاصی تمرکز کرده باشد، انتقال شما به مراحل دیگر بسیار راحتتر خواهد بود.
۳. اشتیاقتان را نشان دهید
چیزی که بهطرز چشمگیری ظاهر میشود، اشتیاق شماست. آنها به دنبال علاقهمندی شما هستند.
بهترین راه پیداکردن اشتیاق در رزومه، وجود پروژهها و برنامههای درسی اضافی است.
این برنامههای اضافی میتواند به معنی تکمیل پروژههایی برای سازمانهای دانشجویی یا غیرانتفاعی باشد. هر چیزی که به جویندگان کار این فرصت را میدهد تا بگویند: «این همان کاری است که من انجام دادهام و برای آن تلاش کردهام.»
۴. به پروژههایتان در گیتهاب اشاره کنید
نمایش پروژهها نشاندهنده صلاحیت است. داوطلبان شغل برنامهنویسی همچنین باید به خاطر داشته باشند که اگر قصد دارند به پروژهای مراجعه کنند، باید بتوانند از طریقURL ، GitHub یا موارد مشابه به آن اشاره کنند.
کارفرمایان میخواهند نمایه گیتهاب و پروژههای منبع آزاد را ببینند، به صفحه اصلی کدهای شما بروند و برخی از کارهایی را که در آنجا انجام دادهاید، کلیک کرده و برخی از کدهای اساسی را ببینند.» این به کارفرما کمک میکند تا متقاضی را درک کند.
۵. بیشازحد خودتان را تبلیغ نکنید
در نشاندادن صلاحیتتان، مهم است که خودنمایی نکنید. اگر جاوا را به عنوان زبان تخصصی و اصلیتان میدانید، آن را در رزومهتان برجسته کنید و این به معنای این است که نمونه کارتان تنها این کد ساده نباشد که روی صفحه نمایش عبارت «سلام!» را نمایش دهد.
اگر متقاضی بگوید که در زبان خاصی تبحر و مهارت دارد؛ اما بعدا معلوم شود که تنها کلاس درسی در آن مورد را گذرانده باشد، اعتبارش را از دست میدهد.
۶. رزومهتان را بیهوده پر نکنید
دانشجویی تازه فارغالتحصیل شده، احتمالا رزومه طولانی ندارد و نباید داشته باشد.نباید رزومه خود را با موارد بیهوده و غیرکاربردی، پر کنید.
اگر شما در تمام طول دانشگاه حواستان هست که یک کار خوبی را به دست آورید، این موارد نباید مشکلساز شما شوند.