اخبار آنلاین روزنامه ایران (ایران آنلاین) وابسته به موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران

  • پنج شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

پروتئین زیاد حمله قلبی را افزایش می‌دهد

پروتئین زیاد حمله قلبی را افزایش می‌دهد
آرزوکیهان

بسیاری از مردم با پیروی از منوی غذایی پروتئین بالا قصد دارند تا چربی بدن خود را کاهش داده و ماهیچه‌ها را قوی کنند اما این منوی غذایی می‌تواند ابتلا به سکته‌های قلبی را افزایش دهد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ساینس، دکتر «بابک رازانی» استادیار دانشگاه واشنگتن آمریکا در این باره گفت: «آزمایش‌های انجام شده درباره پروتئین بالا بر موش‌ها نشان داده است که این حیوانات نسبت به هم نوعان خود به بیماری قلبی مبتلا شده اند. ما متوجه شدیم که استفاده پروتئین بالا باعث تجمع بیشتر پلاکت‌ها در شریان خونی می‌شود.»

وی افزود: «ما دریافتیم که رژیم غذایی با چربی بالا بی‌ضررتر از استفاده بالا از پروتئین است و پروتئین ۳۰ درصد بیشتر از چربی به قلب آسیب رسانی می‌کند. در حملات قلبی گلبول‌های سفید خون برای مقابله با انسداد شریان خونی وارد عمل می‌شوند اما در افرادی که پروتئین بالا استفاده کرده‌‌اند گورستانی از گلبول‌های سفید در محل دیده شد که نشان می دهد این گلبول‌ها نتوانسته‌‌اند عملکرد درستی در این رویکرد داشته باشند و فشار خون افزایش یافته و این وضعیت حمله قلبی را به همراه خواهد داشت.»

به همین دلیل روشن شد که مصرف غذاهایی با پروتئین بالا همچون گوشت قرمز می‌تواند برای سلامتی بدن مضر باشد و حالت بی‌ثباتی را در بدن بوجود آورد. پس بهتر است کمتر از گوشت قرمز و منابع غذایی با پروتئین بالا استفاده کنیم.

---
کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.