اخبار آنلاین روزنامه ایران (ایران آنلاین) وابسته به موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران

  • جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸

نوع غذای مصرفی سلامت روانتان را نشان می‌دهد

نوع غذای مصرفی سلامت روانتان را نشان می‌دهد
آرزوکیهان

استاد علم تغذیه در آمریکا اعلام کرد که نوع غذای مصرفی هر فرد می‌تواند بر سلامت روان او تاثیرگذار باشد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ساینس، «لیزا یانگ» استاد تغذیه دانشگاه نیویورک آمریکا معتقد است باید به شدت بر آنچه که می‌خوریم تمرکز کنیم تا جسم و روحی سالم داشته باشیم.

آمارها نشان می‌دهد که اختلالات روانی ۴۰ میلیون بزرگسال را در آمریکا تهدید می‌کند و ۱۸ میلیون نفر نیز به شدت به افسردگی مبتلا هستند. امروزه سلامت روان بین نسل جوان تبدیل به مسئله‌‌ای عمده شده است.

تا به امروز تمامی تلاش‌ها برای رسیدگی به سلامت روانی افراد و کاهش تنش و ترویج تاثیرات مثبت و در نهایت استفاده از داروهای افسردگی متمرکز بوده است اما دکتر «لیزا» معتقد است که با خوراکی‌هایتان می‌توانید سلامت روح و روان خود را تضمین کنید.

مطالعات انجام شده نشان می دهد که ارتباط مستقیمی بین قلب، روده و مغز وجود دارد و آنچه که می‌خوریم ساختار مغز و سیستم عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به عبارتی مولکول‌ها از روده به مغز و از مغز به روده در حال حرکت هستند و ترکیباتی را تولید می‌کنند که سیستم حمایت از عملکرد مغز را ارائه می‌دهد. در این میان این مواد از قلب نیز می‌گذرند پس بهتر است به جای تزریق مواد خوراکی مضر، خوراکی‌های سالم را به قلب و مغزمان برسانیم.

ااکنون رژیم غذایی استاندارد آمریکا به شدت مشکلات سلامتی پدیده آورده و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد که اغلب موجب افسردگی و اضطراب می‌شود.

برای سلامتی روان باید منوی غذایی خود را به سمت مواد معدنی چون آهن، منیزیم، روی، ویتامین ث در کنار سبزیجات و میوه‌ها و پروتئین هدایت کنیم. علاوه بر این خوراکی‌ها نوشیدن چای و قهوه نیز برای مقابله با افسردگی بسیار مفید است و توصیه می‌شود.

---
---
کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.