رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در جریان بازدید از باغات انار شهرستان خاش در منطقه سنگان گفت: کوهستانی بودن وشرایط مناسب آب وهوایی سنگان مهمترین ویژگی برای تولید بهترین انار سیستان وبلوچستان را در این منطقه فراهم کرده است.

زورقی تأکید کرد: ارقام اناری که از سایر استان‌ها به این محل منتقل و کشت شده کیفیت و کمیت به مراتب بالاتری بدست آمده  و به عملکرد  بیش از ۲۰تن در هکتار رسیده است.

زورقی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی تلاش بخش کشاورزی ارتقای تولید در واحد سطح است.

وی گفت: در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان دارای  ۲هزار ۱۶۴هکتار انارستان است  که از این میزان ۱۵۹۵هکتار بارور بوده وپیش بینی می‌شود بیش از ۱۹هزارتن انار تولید شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مهمترین ارقام انار استان را رقم سنگانی، میر یحیایی، کیانی، بی هسته، گلابی، ملس ساوه، شیشه کپ فردوس، بجستانی برشمرد و افزود: رقم سنگانی با ۵۰۰هکتار بیشترین سطح را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: زمان برداشت انار در سیستان وبلوچستان اول شهریور تا پایان آبان ماه بوده و بیشتر بصورت تازه خوری  و تهیه رب انار مصرف می‌شود. تحمل شرایط سخت ونیاز آبی کمتر از خصوصیات بارز انار دراین استان است./ ایسنا

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.