با کمک گوگل،

حساب کاربری خود را پس از مرگ مدیریت کنید

دانش و فناوری /
شناسه خبر: 481624

گوگل شرایطی را ایجاد کرده که با کمک آن می توانید حساب های کاربری خود را پس از مرگ مدیریت و از دسترس بازماندگان خارج کنید. اگر شما هم از افرادی هستید که اسرار مجازی زیادی دارید و مایل نیستید هیچوقت افشا شوند با ما همراه باشید.

یکی از نگرانی های مهم برای افرادی که فعالیت های مجازی زیادی دارند، این است که تکلیف حساب های کاربری آنان چه می شود و به نظر می رسد گوگل به این موضوع فکر کرده است.

با کمک ویژگی جذاب گوگل شما می توانید مطمئن شوید که خانواده شما یا برخی از افراد به حساب های کاربری شما وارد نمی شوند یا حسابتان بدون تکلیف باقی نخواهد ماند. حساب گوگل شما احتمالا آخرین چیزی است که د پایان زندگی خود به ان فکر می کنید. شاید دلتان بخواهد پس از مرگ حساب گوگل شما فورا بسته شود. شاید بخواهید برخی از افراد به حسابتان دسترسی داشته باشند و اساسا شاید دلتان بخواهد حساب کاربری شما برای همیشه حذف شود. گوگل به همه این ها فکر کرده است.

اما چگونه باید این کار را انجام دهید؟

_ به myaccount.google.com بروید

_در قسمت خصوصی و شخصی سازی، روی بخش مدیریت داده ها و شخصی سازی خود ضربه بزنید

_بر اساس دلخواه خود یک طرح را بین دانلود، حذف یا ایجاد یک برنامه برای داده های خود انتخاب کنید و یک طرح جدید را برای حساب خود ایجاد کنید

_روی شروع ضربه بزنید

_اطلاعات تماس خود را به روز کنید

_به گوگل بگویید که حساب کاربری شما بر اساس بازه زمانی 3 تا 18 ماهه عدم فعال بودن قابلیت حذف دارد

_شماره تلفن خود را اضافه کنید (به این ترتیب Google می تواند پس از اینکه حساب شما برای مدت زمان انتخاب شده در بالا غیرفعال شد با شما تماس بگیرد). شما می توانید شماره تلفن خود یا یکی از نزدیکان خود را اضافه کنید

_ یک ایمیل تماس و یک ایمیل بازیابی اضافه کنید. گوگل هر دو آدرس های ایمیل شما را هنگامی که حساب شما غیر فعال است پس از دوره انتظار شما بررسی می کند

_در صفحه بعدی همه کسانی را که میخواهید گوگل آنها را مطلع کند انتخاب کنید

_در این بخش، گوگل به شما اجازه می دهد تا حداکثر 10 نفر را برای اطلاع از اینکه حساب شما با توجه به تنظیمات غیرفعال است، انتخاب کنید

_ برای اضافه کردن آدرس ایمیل، روی Add Person کلیک کنید

_از فهرست ضروریات، مواردی که می خواهید برای اشخاص مورد اطمینانتان ارسال شود انتخاب کنید، مثلا عکس ها، اطلاعات جیمیل و ...

_تصمیم بگیرید  می خواهید گوگل همه حساب های شما را غیرفعال، نیمه فعال یا حذف کند

شما می توانید انتخاب کنید که گوگل حساب کاربری شما را پس از غیر فعال شدن حذف کند. اگر شخصی را به حساب کاربری خود به عنوان امین خود اضافه کرده اید، سه ما فرصت برای دانلود محتواهای شما دارد. برای این کار روش زیر را دنبال کنید

_اگر میخواهید گوگل حساب کاربری شما  را حذف کند ابتدا گزینه حذف را انتخاب کنید

_بخش بررسی برنامه ها را انتخاب کنید

_ پس از بررسی، آنچه که می خواهید در حساب گوگل شما رخ دهد تأیید و انتخاب کنید

_ در هر زمانی، اگر تصمیم بگیرید که نمی خواهید حساب کاربری غیر فعال خود را حذف کنید،  می توانید این گزینه را غیرفعال کنید./انتخاب