ion

چرا در سفره افطار حلوا می گذاریم؟

سلامت /
شناسه خبر: 370109

حلوا یکی از پایه‌های ثابت سفره افطار است و از آن جایی که ماده اولیه آن آردگندم است منبعی مغذی از کربوهیدرات به شمار می‌رود و انرژی زیادی به همراه دارد

ایران آنلاین /روغن موجود در حلوا  علاوه بر دارا بودن انرژی، حامل ویتامین‌های A و E است البته بهتر است از روغن‌های سرخ کردنی برای درست کردن حلوا استفاده کنید، در تهیه حلوا زعفران و گلاب و شکر هم به کار می‌رود. آرام بخشی، رفع سردرد و بی‌خوابی از جمله خواص گلاب است، زعفران هم مسکن، ضداسپاسم و مقوی معده است، شکر موجود در حلوا هم سبب می‌شود در طول روز دچار افت قند نشویم.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.