بانوی اول آشپزی ایران در یک قدمی سومین عنوان جهانی اش ایستاد

افتخار جهانی با طعم ایرانی

زندگی /
شناسه خبر: 363763

ایران به رغم همه تلاطم‌هایی که در طول سالیان متمادی به‌خود دیده در مقاطع مختلفی از تاریخ به یمن چهره‌های موفق عرصه‌های مختلف زندگی، در رقابت‌های جهانی صاحب عنوان شده است در حالی که در مسابقات مربوط به تغذیه که تضمین‌کننده سلامت یک جامعه است، جایگاهی نداشت تا اینکه به همت یکی از بانوان این سرزمین، طعم غذای ایرانی به دنیا معرفی شد و از بین غذاهای متنوعی که از سوی سرآشپزان دنیا طبخ می‌شود، عنوان نخست جهان به طعم غذای ایرانی اختصاص پیدا کرد.

ایران آنلاین /سمیرا جنت دوست، بانوی آذری زبان، متعصب به فرهنگ غذایی ایران و کسی که تاکنون با افتخارآفرینی در چندین رقابت جهانی، سرآشپزان صاحبنام از کشورهای توسعه یافته را کنار زده و مزه غذاهای ایرانی را به رخ تمام آشپزهای دنیا کشانده است، فردا، بیست و هفتم ماه مه سال 2018 میلادی در شهر یانتای کشور چین، برای مرتبه سوم در مسابقه جهانی گورمند – بزرگ‌ترین و معتبرترین مسابقه کتاب‌های آشپزی دنیا - حاضر می‌شود با این امید که یک بار دیگر با کسب عنوان نخست این دوره از رقابت‌ها با کتاب شیرینی‌های خشک، کشور ایران را از غول‌های آشپزی دنیا متمایز سازد.

این بانوی اول آشپزی ایران که در حال حاضر به‌عنوان مؤلف یکی از سه کتاب برتر این دوره از مسابقات گورمند در کشور چین حضور دارد از سال 2014 آغاز موفقیت‌های جهانی‌اش را با کتاب «آشپزی مدرن» جشن گرفت که در این خصوص گفت: «با این کتاب از میان 205 کشور و 26 هزار عنوان کتاب در سال 2014، عنوان بهترین کتاب آشپزی را در معتبرترین مسابقه جهانی کتاب‌های آشپزی به دست آوردم.
خوشبختانه این تنها موفقیت جهانی من نبود بلکه آغاز مسیر موفقیت‌هایم بود، چراکه به لطف خداوند در سال 2015 همین کتاب در جشن 20 سالگی «گورمند» عنوان بهترین بهترین‌ها (best of the best) را در 20 سال گذشته کسب کرد و تا 18 سال آینده نیز به کشور ایران تعلق دارد.
همچنین در سال 2016 با کتاب‌های «دسر و آشپزی ایرانی» نشان بهترین‌کتاب‌های دسر و آشپزی جهان را در بین 207 کشور و بیش از 29 هزار عنوان کتاب، باز هم در معتبرترین مسابقه کتاب‌های آشپزی جهان به دست آوردم که البته همه کتاب‌هایم به‌عنوان میراث ملی در کتابخانه ملی ایران به ثبت رسیده است. »
گفت‌و‌گوی این بانوی موفق با گروه زندگی مروری است بر کودکی‌های تأثیرگذارش، کسانی که انگیزه و خلاقیت او را پرورش دادند و تلاش چندین و چند ساله‌اش برای ارائه غذای ایرانی با شکل و شمایل زیبا و با حفظ طعم و عطر آن که این گپ و گفت صمیمی و اختصاصی در روزهای آتی و در همین صفحه به چاپ می‌رسد و در جریان فراز و نشیب‌هایی قرار می‌گیرید که این بانو تجربه کرده تا از سیل محدودیت‌ها عبور کند و موفقیت ایران را به دنیا مخابره کند.
به پاس همین عناوین جهانی است که امیدواریم نماینده رسمی سازمان جهانی یونسکو و بانوی سرزمین‌مان فردا و در بیست و سومین دوره از مسابقات گورمند -‌فرانسوی‌ها از سال 1995 این مسابقه را برگزار کرده‌اند – بار دیگر منتخب شود تا باز هم آوازه طعم دلچسب غذاهای ایرانی به‌گوش دنیا برسد.

بانوی اول آشپزی ایران در یک قدمی سومین عنوان جهانی اش ایستاد  افتخار جهانی با طعم ایرانی
بانوی اول آشپزی ایران در یک قدمی سومین عنوان جهانی اش ایستاد  افتخار جهانی با طعم ایرانی
بانوی اول آشپزی ایران در یک قدمی سومین عنوان جهانی اش ایستاد  افتخار جهانی با طعم ایرانی

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.