ion

بخور نخورهای بیماران قلبی

اجتماعی /
شناسه خبر: 158285

یک متخصص تغذیه گفت: بیماران قلبی برای صرف داروهای گیاهی حتما با پزشک خود مشورت کنند.

ایران آنلاین /

امین زاهدی متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش جریان خون در عضله قلب باعث ایجاد درد می شود، گفت: بیشتر انسان‌ها در طول زندگی دچار سوزش و درد خفیف قلب می‌شوند. زاهدی درباره علایم بیماری قلبی افزود: تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است. به گفته این متخصص تغذیه، مصرف گیاهانی مانند ریشه سنبل الطیب، گل گاو زبان، بادرنجبویه و اسطوخودوس باعث کاهش تپش و ضعف قلب می شود. وی با بیان اینکه استفاده گیاه دارویی جهت درمان بدون اطلاع پزشک بیماری قلبی را افزایش می دهد، اظهار داشت: گیاهان دارویی حاوی آنتی اکسیدان و فلاونویید هستند به همین دلیل در بهبود سلامت قلب و عروق خونی تاثیر بسزایی دارند. زاهدی با بیان اینکه داروی مورد مصرف بیماران قلبی و عروقی وارفارین ضد انعقادی است، تاکید کرد: مصرف همزمان گیاهانی مانند زنجبیل، انبه، سیر و گزنه با وارفارین باعث بروز خونریزی در ناحیه قلب می شود. این متخصص تغذیه با اشاره به درمان قلب بیان کرد: مصرف یک فنجان دمنوش مرزنجوش باعث کاهش درد قلب می شود. وی به گیاه نعناع اشاره کرد و یادآور شد: برگ نعناع را کوبیده و در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و جهت درمان قلب بنوشید. وی با بیان اینکه بیماران قلبی با نوشیدن چای سبز می‌توانند اثر وارفارین را کاهش دهند، تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف مواد غذایی همچون زردچوبه و پیاز به دلیل خاصیت ضدلخته‌کنندگی آنها خودداری کنند. زاهدی در پایان بیان کرد: سوزش شدید معده بعد از صرف غذا نشانه ای از مشکلات گوارشی است و هیچ ارتباطی با بیماری قلبی و عروقی ندارد./ باشگاه خبرنگاران

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.